Välkomna till Hallandsjul på Lilla Böslid!

Starta advent, vinter och jultiden med oss. Upplev kombinationer av både nya & traditionsenliga ingredienser till en fantastisk december. En fullspäckad helg för alla där vi tillsammans skapar stämning och välkomnar en ny Hallandsjul.  

12–14 november, Lilla Böslid – Kl. 10.00-18.00

Fredag: Julens historia och traditioner
En invigning som tänder ljuset i den mörka tiden. Där traditioner och julens historia är i fokus. Låt dig uppleva de klassiska smakerna som hör julen till samtidigt som du inhandlar dina första julklappar eller skapa dina egna i jultomtens verkstad.
– Lördag: Barnens jul
Låt barnen och framtidens ljus möta den traditionella julmarknaden och skapa minnen med aktiviteter som pyssel och knåp, häst och vagn, julsånger och att möta tomten & hans djur. Kom – Handla, ät och upplev!
– Söndag: Jul tillsammans på olika vis
Vi har längtat efter att kunna fira jul tillsammans. På Lilla Böslid och Hallandsjul i en nyversion, möts vi även utomhus för en outdoor christmas, orientalisk jul, vego-jul där vi med vänner, familj eller i sin egen lugna vrå firar jul. Idag kan du även fira Fars-dag på Lilla Böslid. Handla, njut och upplev i en lantlig miljö och ladda upp inför advent, julen, nyår och vintern.

12–14 november, Lilla Böslid – Kl. 19.00

– Spektakulär afton i trädgården (Separat biljett)

Varje kväll på HallandsJul händer något alldeles speciellt. Kom och upplev en unik show där ljuset lyser upp den mörka tiden. En varm välkomstdryck inleder denna spektakulära kväll där du serveras en enklare måltid i trädgården av halländska råvaror specialkomponerat för kvällen. Därefter börjar en föreställning med musik och stämningsfullt ljus som omfamnar dig och tänder ljuset. Med kläder efter väder och god stämning upplever vi ljus, jul och att vara tillsammans.

Inträde Hallandjul: 

1 dag entré 100kr (barn under 2 år gratis)

1 dag familj, 2 vuxna, ett eller flera barn 300kr

Flera dagar entré 150kr (barn under 2 år gratis)

Flera dagar familj 500kr 

Biljetter kommer att kunna köpas i förväg på destination Halmstad.

Kontakta Hushållningssällskapet för bokning av grupper av minst 10 personer. (Vid köp av 10 biljetter får ni den 11:e på köpet, köp 20 biljetter- få 22 osv…) 

Spektakulär afton i trädgården

495 kr (inkl. värmande dryck vid entrén, mindre måltid från elden, musikshow och magisk ljusshow).

Varmt välkomna!

 

Vid frågor kontakta Linda Wennerholm på: linda.wennerholm@hushallningssallskapet.se