Välj en sida
HallandsJul

Välkomna till HallandsJul på Lilla Böslid!

Starta advent, vinter och jultiden med oss. Upplev kombinationer av både nya & traditionsenliga ingredienser till en fantastisk december. En fullspäckad helg för alla  åldrar där vi tillsammans skapar stämning och välkomnar en ny HallandsJul.  

HallandsJul i mörker
Kransar
På loftet
Tomtebloss

12–14 november, Lilla Böslid – Kl. 10.00-18.00

Fredag: Julens historia och traditioner
En invigning som tänder ljuset i den mörka tiden. Där traditioner och julens historia är i fokus. Låt dig uppleva de klassiska smakerna som hör julen till samtidigt som du inhandlar dina första julklappar eller skapa dina egna i jultomtens verkstad.

Lördag: Barnens jul
Låt barnen möta den traditionella julmarknaden och skapa minnen med aktiviteter som pyssel och knåp, ponnyridning, sagostund, julsånger och att möta tomten & hans djur. Kom – Handla, ät och upplev!

Söndag: Jul tillsammans på olika vis
Vi har längtat efter att kunna fira jul tillsammans. På Lilla Böslid och HallandsJul i en nyversion, möts vi även utomhus för en outdoor christmas, orientalisk jul, vego-jul där vi med vänner, familj eller på egen hand firar jul. Idag kan du även fira Fars-dag på Lilla Böslid. Handla lokalt och genuint, njut och upplev i en lantlig miljö och ladda upp inför advent, julen, nyår och vintern.

Hela programmet hittar du här

Läs mer om alla utställare på HallandsJul 2021

 

Biljetter HallandsJul: 

För att minska köbildning på plats, köp gärna din biljett via Ticketmaster.se eller på Halmstad Tourist Center. Genom att hjälpas åt kan vi skapa ett smittsäkert arrangemang. Biljetter finns även att köpa i entrén på HallandsJul. 

För dig som är senior – 79 år och äldre i Halmstad kommun. Du är välkommen att använda en check för köp av biljett vid entrén på HallandsJul. Checken är personlig och ID handling krävs. 

1 dag entré 99kr (barn under 2 år gratis) + serviceavgift
1 dag familj, 2 vuxna, ett eller flera barn (2-15 år) 300kr + serviceavgift
Flera dagar entré 150kr (barn under 2 år gratis) + serviceavgift
Flera dagar familj 500kr + serviceavgift

Kontakta Hushållningssällskapet för bokning av grupper av minst 20 personer.

Öppettider

Fredag – söndag kl. 10.00-18.00

Parkering 

Det finns begränsat antal parkeringsplatser på området. Samåk gärna eller åk kollektivt. Två olika busslinjer passerar Lilla Böslid: linje 324 stannar vid hållplats Stora Böslid och linje 314 vid hållplats Lilla Böslid.   

Varmt välkommen till HallandsJul!

 

Vid frågor kontakta Linda Wennerholm på: linda.wennerholm@hushallningssallskapet.se

 

Är du nyfiken på vilka fler julmarknader som finns runt om i landet? Besök julmarknad.nu.